Najnovšie recenzie zo sekcie Fusaky
Krásny a kvalitný fusak
Je super a som veľmi spokojná
- Teplý, krásny, odnímateľný spodok, ktorý sa dá použiť ako taška. Keď bude dieťa väčšie, taška sa prizipsuje späť a bude dieťaťu dobrý aj o rok.
- Žiadna, fusak sa ešte len bude používať
Môžem zhodnotiť len vizuálne, zdá sa byť teplý a kvalitný.
Tovar poputoval vnukovi do Anglicka, bol vybratý mamičkou, určite dobre poslúži dieťaťu.
Fusak je krasny, este ho nemam vyskusany, ale myslim, ze za tu cenu nie je o com :-)
Objednala som si fusak beige, ale prišla mi veľmi odlišná farba skôr by som ju priprovnala k Latte. Volala som do obchodu a pani mi poslala na porovnanie farbu beige a farbu latte ale ani jedna nezodpovedá farbe, uvedenej na obrázku na webovej stránke. Každopádne fusak si nechám a farbu oželiem je krásny tak či tak len ma zarazil ten rozdiel. Fusak vyzerá praktický a teplý. Možnosť odzipsovať ho a mať tašku je tiež super.
- Presne ako som očakavála,farba aj tvar,super
Veľmi príjemný materiál a aj kvalitný.
- Krásny
- Kvalitný
- Teplý
- Krásna kožušina, ktorá sa dá dať dole
- Odporúčam
- Žiadne
- Fusak je po všetkých stránkach super, avšak bola by fajn na webe konkrétna foto, lebo som si podľa uvedených foto presne nevedela predstaviť, čo mi vlastne príde.
Kvalitný teplý fusak vhodný do hlbokého aj športového kočíka.
Presne ako na obrázku a dostatočne belky
- Výborný fusak, hrubý, teplý, veľký, výborná cena (50 % off), maximálna spokojnosť. Dieťatko sa tam dá úplne super zababusit.
- Oceňujem, že sa dá zmenšiť zväčšiť. Časť na nožicky upravená aj na nosenie topánok. reflexné prvky. Protišmyková zadná časť.
Žiadna
Pekny ,teply
Veľká spokojnosť, rýchle dodávanie, super produkt... Odporúčam
- splňuje všetky parametre, ktoré potrebujeme
- dá sa prať a ošetrovať
zatiaľ neviem
- Maximálna spokojnosť ! Odporúčam!
- Veľký rozmer
- Kvalitný materiál
- Teplučký
- 3v1
- Velmi som spokojná s fusakom, pretoze ma viac využití. Dá sa použiť aj do vaničky, do športového kočíka aj do vajíčka. Dá sa predĺžiť, čiže ho viem využiť dlhodobo aj keď dieťa narastie. Ľahko sa dá zbaliť do tašky a je k tomu aj rukávnik na kočík. Je ľahký a teply. Farba sa mi veľmi páči, na obrázku vyzerá ako biely, ale je pekný svetlo sivý. A ešte všetko za super cenu
Je pekný, teplý som spokojná
- Dieta sa nepoti
- Je mu.prijemne teplo
- Do 3rokov, nakolko ma 2 rozmery pomocou zipsu
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »