Najnovšie recenzie zo sekcie Fusaky
Je fajn, len fotka veľmi skreslovala, keďže sme ho potrebovali na zimu, a na to je dosť tenký
- Dlhý
- Protišmyková uprava
- Zatiaľ žiadne
Zatiaľ sme nevyužili, tak neviem
- Príjemný mäkký materiál z vnútornej strany, príjemné teplý, pekné farby a aj veľkosť je vyhovujúca. Z gombíkmi sa tiež jednoducho manipuluje. Tiež je super že celý vrchný diel sa dá odobrať.
- Prijala by som si aby sa vrchný diel dal odzipsovať na každú stranu zvlášť aby bolo možné dieťa odkryť smerom k chodidlám. Ukončenie zipsou by mohlo byť vyriešené krytím aby neostala dierka na prípadné prenikanie chladu do fusaka.
- Nádherný kúsok a veľmi prakticky. Maximálne spokojna
- Kvalita super, zahreje, maličký je v ňom maximálne spokojný
Náhradný fusak pre vnučku doma do záhrady
Veľka spokojnost s produktom presne všetko tak ako napisané ,dobre zatepkená a veľká
- Dobry fusak. Prijemna bavlna zvnutra a fleese, kt okrem ineho rychlo schne a lahsie sa ocisti, zvonk. Treba si povystrihovat otvory na pasy, co vidim aj ako vyhodu (ked otvor nepotrebujem tak mam fusak bez dier. Spravim si otvor aky pptrebujem - nebude zbytocne velky…)
- na webke emitex su videa ako fusak vyuzit aj ako si otvory vystrihnut
- Je pripraveny na 5 bodove pasy
- Super je moznost spravit fusak tak, ze dieta ma nohy vonku (ked je uz velke) - je vlastne rastuci a ta cast kde su nohy sa da ocisit lahucko iba otrenim handrickou.
- Kvalitný
- Teplý
- Zips ide lahko
- Vhodný do hlbokého aj športového kočíka vdaka nastavitelnej velkosti.
- Teplý a nepremokavý materiál
Velmi dobrý fusak aj do hlbokého kočíka aj športaku viac vyuzitelný
- Farba nesedí s fotkou produktu
Teplučký krásny
- Vyzerá byt kvalitný ste som ho nemala vo.
Ziadne
- kvalitný
- teplý
- naldherný
Milujem ten fusak, je fakt krásny a vypadá byť teplučký. Len dúfam, že v ňom nestratilm bábatko je potiadne veľký
- Veľmi pekný fusak
Fusak veľmi pekný farba ako na obrázku
krásny ako na obrázku, príjemný na dotyk, presne podľa predstáv :)
- Vyborna cena
- Super teplucky
Super teplucky
- Pekný, teplý fusak. Vyzerá byť kvalitný
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »