Najnovšie recenzie zo sekcie Fusaky
- Fusak je kvalitne spracovaný, dostatočne veľký a materiál je príjemný. Bude to darček, takže ešte nie je odskúšaný
- Teplučký, barančeková výplň, krásny dizajn a praktické vrecko - odporúčam
Výborne vyzerá, veťmi dobrá kvalita. Som spokojná.
Fusak je krásny, priestranný, kvalitný, zateplený a kožušinka na kapucni je veľmi príjemná a jemná. Cena fusaku je vynikajúca v porovnaní s ostatnými. Určite ešte doobjednám rukavice na kočík, aby sme ladili s fusakom. Vrelo odporúčam
New Baby Luxusný s ovčím rúnom béžový
Pridané: 9. októbra 2020
(naposledy upravené 9. októbra 2020)
Zakúpený v Pilulka.sk
- Nezodpoveda popisu
Prisiel mi iny fusak nez som si objednala. Vypln nie je ovcie runo ale umely polyester a fusak sa neda hore stoahnut gumickami ako je uvedene v popise a na obrazku. Neodporucam!
Super vec pre bábätko co si odkopuju deku. Fusak je priestranný a určite ho využijeme aj neskor.
- krásna farba a teplučký
Som veľmi spokojná s fusakom hlavne že sa dá odžipsovať a mať menší fusak, ktorý sa dá dať do vaničky. A neskôr ho potom využiť aj do športovej časti. Materiál fusaku je veľm príjemný. Ako plus dávam že máte ku kúpe fusaku aj rukávnik na madlo kočíka taktiež aj dečku ktorá je veľmi prijemná. Fusak neni síce veľmi hrubý ale mne to vyhovuje že je taký akurát. Navyše je za rozumnú cenu. Hádam sa bude páčiť aj malému tak ako aj mne.
Fusak krasny hruby verim ze v nom bude teplucko nasemu miminku ,avsak farba je troska ina ako na foto ,ale som spokojna s vyrobkom
- Celoročné využitie
- Praktickosť
- Kvalitny,teply,funkcny a krasny fusak na jesen
S produktom som spokojna, dobra kvalita za dobru cenu
Bude slúžiť ako dar
Farba super, teplý. Presne ako v popise.
- Vyhotovenie
Fusak vyzerá byť kvalitný, presne podľa popisu, akurát sme si neuvedomili, že máme kočík s trošku menšou vaničkou (Cybex Balios S), a po umiestnení s bábätkom to bude asi dosť natesno. Ale inak sme spokojní.
Fusak je veľmi pekný a kvalitný. Spĺňa všetky moje očakávania.
- Za serióznu cenu , dobrá kvalita.
- Krásny fusak,príjemný materiál.
Som veľmi spokojná
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »